Van Harte welkom op de website “Honden&Zo”.

Mijn naam is Jolanda van der Wiel en sinds 1980 ben ik rijksgediplomeerd hondentrimster. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Ans Albarda van trimsalon “Animals” in Hilversum. Wij hebben nog steeds veel contact om de laatste ontwikkelingen op het gebied van hondentrimmen door te spreken.

Niet lang na mijn opleiding leerde ik Peter kennen en hebben we samen 2 dochters en inmiddels ook een kleindochter en kleinzoon. Met wat tussenposes heb ik eigenlijk heel mijn leven wel getrimd voor zowel trimsalons in Hilversum en Bilthoven en nadien, dat kwam in combinatie met de zorg voor mijn  kinderen beter uit,  aan huis. Daarnaast heb ik door studie en ervaring logische verbanden kunnen leggen tussen voeding en de gezondheid van hond en vacht.

In 2014 heb ik na veel zoeken een geschikt en mooi vrijstaand pand gevonden waarin ik trimmen en voedingsadvies voor honden kan gaan combineren.

Zo ben ik dan nu de trotse eigenaar van Trimsalon Honden&Zo.

Niet zomaar een honden-trimsalon, wij hebben bewust een vertrouwde huiselijke sfeer gecreëerd waar de hond zich prettig bij voelt.  Geen honden-trimfabriek waar meerdere honden zitten te wachten op hun behandeling, maar zoveel mogelijk persoonlijke aandacht voor de hond en zijn of haar baasje. Dit idee is vooral ontstaan uit prettige ervaringen, opgedaan bij het trimmen aan huis. Tevens heb ik naast de benodigdheden voor de vachtverzorging een voedingslijn opgezet in compleet vers rauw vlees wat bij ons in handige verpakking en diepgevroren verkrijgbaar is. Meer informatie daarover vind je op de pagina Diervoeding

Mocht je nog vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan contact met mij op 06-41452302.

Trimsalon Honden&Zo is ook te volgen op Instagram en facebook.

Tot ziens,

Jolanda van der Wiel
Honden&Zo.

© 2019 Honden&zo | alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden