Als je voor het eerst bij de Trimsalon van Honden&Zo komt, maken we kennis met zowel jou als je hond. Er worden gegevens genoteerd, terwijl de hond alvast rondneust  in de trimruimte.

Wanneer je de hond voor een trimbeurt bij ons brengt, moet je hem/haar enige tijd achterlaten. Het is prettiger voor de hond om het afscheid zo kort mogelijk te houden. Hoe langer je hem/haar blijft knuffelen, hoe nerveuzer de hond wordt. Jouw hond is bij ons echt in goede handen!

Behandeling

Afhankelijk van de vachtsoort wordt de hond  in model getrimd. Voor de meeste honden is de trimbeurt inclusief wassen en föhnen. Na het föhnen wordt de hond verder behandeld.

Een volledige trimbehandeling bestaat uit:

  • Nagels knippen,
  • oren uitplukken en schoonmaken,
  • voetjeszooltjes, liezen en oksels scheren,
  • indien nodig, worden de anaalklieren geleegd,
  • controle op en verwijderen van teken.

Wij brengen wel extra kosten* in rekening voor:

  • alle losse behandelingen, (nagels, oren, anaalklieren etc.)

Bij Honden&Zo staat het welzijn van de hond voorop. Wij doen er alles aan om de trimbeurt zo rustig en stressvrij te laten verlopen.

Een ander heel belangrijk aspect is de hygiëne. Een schone en opgeruimde werkomgeving draagt bij aan de bovengenoemde rust en voorkomt overdracht van vlooien en andere parasieten. Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan.

Welke soorten honden zijn bij ons welkom?

Daar kan Honden &Zo heel kort in zijn; wij zijn ingericht voor de behandeling van alle soorten ras en rasloze honden. In feite is voor iedere hond een regelmatig bezoek aan de trimsalon aan te raden. Kortharige honden kunnen behoorlijk verharen en knappen erg op als ze bij de trimsalon zijn geweest en ook bij deze honden is het regelmatig bijhouden van nagels, oren en anaalklieren zeer belangrijk

Als gediplomeerd trimster met ruim 30 jaar ervaring heb ik een goede “kijk” op huid- en vachtproblemen en adviseer ik desgewenst in dagelijkse verzorging en voeding.
Vooral voeding* heeft veel invloed op de huid, vacht en de algemene conditie van de hond.

© 2019 Honden&zo | alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden